Maailman johtava DNA-analyysien tekijä

Olemme erittäin iloisia – ja ylpeitä – yhteistyöstämme DNA Diagnostics Centerin kanssa, joka on Yhdysvaltojen ja maailman arvostetuin DNA-laboratorio.

DNA Diagnostics Center (DDC)

DDC tekee 75 % kaikista yksityisistä isyystesteistä Yhdysvalloissa ja tekee vuosittain yli miljoona DNA-testiä. DDC, joka ainoana DNA-laboratoriona on läpäissyt 16 akkreditointitarkastusta täydellisin tuloksin, kutsutaan usein vaikeissa ja korkean profiilin tapauksissa, esimerkiksi kun Kalifornian tuomioistuin joutui määrittämään, kuka oli edesmenneen Anna Nicole Smithin tyttären Danielynnin biologinen isä. Muita merkittäviä tapauksia, joissa DDC:llä on ollut ratkaiseva rooli, ovat OJ Simpson ja Prince. Yhdysvaltojen suosituimmat televisio-ohjelmat, muun muassa Dr Phil ja Maury Show, luottavat DDC:hen. Miksi sinun pitäisi tyytyä vähempään niin tärkeässä asiassa?

Turvallinen ja edullinen

Antamalla meidän tehdä DNA-analyysisi, saat kaiken tiedon ja asiantuntemuksen, jonka me ja yksi maailman johtavista DNA-laboratorioista tarjoamme. Valikoimassamme ei ole vain isyystestejä. Tarjoamme kaikenlaisia DNA-testejä, mukaan lukien sisaruustestit, isyystestit raskauden aikana ja alkuperätestit.

Kun Pappatest tuli Ruotsin markkinoille vuonna 2005, puolitimme DNA-testien hinnan. Siitä lähtien olemme pystyneet alentamaan hintoja entisestään huolimatta siitä, että olemme tarjonneet korkealaatuista testausta 21 markkerilla ja DDC:n Dual Process™ -kaksoistestaustakuulla. Kaikki näytteet analysoidaan kahdesti sen varmistamiseksi, että tulos on sataprosenttisen oikea. Voit lukea laboratoriosta lisää täältä (englanniksi).

Nopea ja turvallinen vastaus

Saat tuloksen nopeasti. Yleensä saat tulokset viikon kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet näytteesi. Saat tulokset ja tulkinnat ruotsiksi ja englanniksi.

DDC:llä on seuraavat akkreditoinnit: