DNA Origins® Isälinja

199 

Ota selvää, minne esi-isäsi – isäsi puolelta – asettuivat tuhansia vuosia sitten!

Tämä testi esittää haploryhmäsi sekä kartan esi-isiesi matkasta. Kartasta näkyy myös, mihin he alunperin asettuivat vanhassa maailmassa.

Huomaathan, että naiset eivät voi lähettää omaa DNA-näytettään tähän testiin. Tietoa isän syntyperästä löytyy Y-kromosomista, jota naisilla ei ole. Jos olet nainen ja haluat testata isäsi sukua, pitää biologisen täysveljesi tai biologisen isäsi antaa DNA-näyte.

Testipakkaus 1 henkilölle
Ilmainen toimitus
Toimitus 1-2 arkipäivässä
Käsittelyaika 6-8 viikkoa
Tulos englannin kielellä

Kuvaus

Nykyaikaisen DNA-tekniikan ansiosta omasta alkuperästä voi löytää mielenkiintoista tietoa.

DNA Origins® Isälinja tutkii markkereita, jotka voidaan jäljittää varhaisiin, tuhansia vuosia sitten eläneisiin esivanhempiimme. Tutkijat ovat kartoittaneet eri etnisiä ryhmiä kymmenien tuhansien DNA-näytteiden avulla ympäri maailmaa ja pystyneet jäljittämään ihmisen alkuperän.

Y-STR DNA on siirtynyt isältä pojalle suhteellisen muuttumattomana useiden sukupolvien ajan. Y-STR DNA:ssamme on markkereita, jotka voidaan jäljittää varhaisiin esivanhempiimme asti ja siihen paikkaan, johon he asettuivat tuhansia vuosia sitten. Isälinjatestin tulokset ilmaistaan ​​haploryhminä – geneettisinä ihmisryhminä, joilla on samantyyppinen DNA-jälki ja jotka voidaan jäljittää tietylle maantieteelliselle alueelle, johon he asettuivat.

Yhteistyölaboratoriomme DNA Diagnostics Center (DDC) on Yhdysvaltojen luotetuin laboratorio, joka tekee yli 75 % kaikista yksityisistä isyystesteistä Yhdysvalloissa. DNA-testimme tehdään DDC:n Dual Process™ -menetelmällä, mikä tarkoittaa, että kaikki näytteet ajetaan kahdesti 100 % varmuuden takaamiseksi. DDC on korkeimpien standardien (AABB ja ISO 17025) mukaan sertifioitu laboratorio luotettavuuden takaamiseksi. Täältä näet luettelon kaikista heidän sertifikaateistaan.