Isovanhemmuustesti

249 

Testaamalla lasta ja hänen isovanhempiaan voidaan määrittää todennäköisyys sille, onko oletettu isä tai äiti lapsen biologinen vanhempi. Perushintaan sisältyy lapsi, molemmat isovanhemmat sekä lapsen äiti tai isä. Lisähenkilöitä voidaan ottaa mukaan lisämaksusta.

Ilmainen toimitus
Toimitus 1-2 arkipäivässä
Käsittelyaika 6-10 arkipäivää

Kuvaus

Testaamalla lasta ja hänen isovanhempiaan voidaan määrittää todennäköisyys sille, onko oletettu isä tai äiti lapsen biologinen vanhempi. Suosittelemme vahvasti, että äiti (tai isä, jos haluat testata sukulaisuutta äitiin) otetaan mukaan testiin, mikä ei maksa ylimääräistä. Pääsääntöisesti yksi isovanhempi riittää, mutta mitä enemmän ihmisiä testataan, sitä varmempi vastaus on. Jos tulos ei anna riittävän varmaa vastausta, testiä voidaan täydentää läheisimmillä sukulaisilla, Y-DNA -testillä tai mtDNA-testillä.

Jos haluat, että testipakkaus jaetaan ja lähetetään kahteen tai useampaan eri osoitteeseen, tilaa Jaettu testipakkaus -lisäosa ja anna lisäosoite maksun yhteydessä. Hinta EUR 10.00 lisäosoitetta kohden. Testipakkauksen lähettäminen yhteen osoitteeseen sisältyy kaikkien DNA-testiemme perushintaan.

Yhteistyölaboratoriomme DNA Diagnostics Center (DDC) on Yhdysvaltojen luotetuin laboratorio, joka tekee yli 75 % kaikista yksityisistä isyystesteistä Yhdysvalloissa. DNA-testimme tehdään DDC:n Dual Process™ -menetelmällä, mikä tarkoittaa, että kaikki näytteet ajetaan kahdesti 100 % varmuuden takaamiseksi. DDC on korkeimpien standardien (AABB ja ISO 17025) mukaan sertifioitu laboratorio luotettavuuden takaamiseksi. Täältä näet luettelon kaikista heidän sertifikaateistaan.