Geneettinen rekonstruktio

339 

Jos oletettu isä ei ole käytettävissä testaukseen, tarjoamme geneettisen rekonstruktiotestin. Isän testaamisen sijaan voidaan testata isän lähisukulaisia. Geneettistä rekonstruktiotestiä varten meillä on oltava DNA-näytteet lapsesta ja vähintään kahdesta isän lähisukulaisesta. Lähisukulaiseksi luetaan isän täyssisarus (lapsen setä) tai biologinen vanhempi (lapsen isoäiti tai isoisä).

Ilmainen toimitus
Toimitus 1-2 arkipäivässä
Käsittelyaika 8-12 arkipäivää

Kuvaus

Geneettinen rekonstruktio vaatii kehittyneitä analysointimenetelmiä. Jos testiin osallistuu vain kaksi isän lähisukulaista, on mukaan otettava myös lapsen biologinen äiti. Jos äitiä ei voida testata, on testissä oltava mukana näytteet vähintään kolmelta oletetun isän lähisukulaiselta.

Kysy meiltä rohkeasti neuvoa.

Jos haluat, että testipakkaus jaetaan ja lähetetään kahteen tai useampaan eri osoitteeseen, tilaa Jaettu testipakkaus -lisäosa ja anna lisäosoite maksun yhteydessä. Testipakkauksen lähettäminen yhteen osoitteeseen sisältyy kaikkien DNA-testiemme perushintaan.

Yhteistyölaboratoriomme DNA Diagnostics Center (DDC) on Yhdysvaltojen luotetuin laboratorio, joka tekee yli 75 % kaikista yksityisistä isyystesteistä Yhdysvalloissa. DNA-testimme tehdään DDC:n Dual Process™ -menetelmällä, mikä tarkoittaa, että kaikki näytteet ajetaan kahdesti 100 % varmuuden takaamiseksi. DDC on korkeimpien standardien (AABB ja ISO 17025) mukaan sertifioitu laboratorio luotettavuuden takaamiseksi. Täältä näet luettelon kaikista heidän sertifikaateistaan.