Uskottomuustesti

289 

Jos esimerkiksi alusvaatteista, terveyssiteistä tai lakanoista löytyy epäilyttäviä tahroja, ne voidaan analysoida. Laboratoriomme tekemä DNA-profiili kertoo, ovatko tahrat peräisin mieheltä ja/tai naiselta. Jotta puoliso/kumppani voidaan sulkea pois, tarvitaan DNA-näyte myös häneltä.

Ilmainen toimitus
✓ Toimitus 1-3 arkipäivässä
Käsittelyaika 2-3 viikkoa

Kuvaus

Jos puoliso/kumppani löytää epäilyttäviä tahroja esimerkiksi alusvaatteista, terveyssiteistä tai lakanoista, ne voidaan analysoida. Laboratoriomme tekemä DNA-profiili kertoo, ovatko tahrat peräisin mieheltä ja/tai naiselta. Puolison/kumppanin poissulkemiseksi tarvitsemme myös häneltä DNA-näytteen niin sanotuksi vertailunäytteeksi.

Jos löytyy DNA-profiili, joka ei vastaa vertailunäytettä, voi tämä herättää kysymyksiä.

Mutta pelkkä DNA-profiili ei vielä kerro, kenestä henkilöstä on kyse. Voimme analysoida näytteitä todennäköisiltä henkilöiltä löytääksemme vastaavuuden. Voimme analysoida myös vaihtoehtoisia DNA-näytteitä, kuten hammasharjoja, purukumia, tupakantumppeja, jne.

Uskottomuustesti sisältää materiaalin, kuten esimerkiksi alushousujen ja vertailuhenkilön vanupuikkonäytteen, analysoinnin. Emme voi taata, että löydämme analysoitavaa DNA:ta lähetetystä materiaalista, mutta takaamme, että teemme kaikkemme löytääksemme näytteessä olevan DNA:n. Jos emme löydä mitään, voit lähettää uutta materiaalia pienemmällä hinnalla. Säilytä materiaali kuivana ja ilmavana paperissa, älä muovissa, koska mahdollinen homeen kasvu tuhoaa DNA:ta. Jos materiaali on kosteaa, kuivaa sitä ilmassa vähintään 1 tunnin ajan tai kunnes se on kuivunut, ja laita testikuoreen, puhtaaseen paperikuoreen tai puhtaaseen paperipussiin.

Emme voi palauttaa analysoitua materiaalia. Suurempien esineiden, kuten lakanoiden, tapauksessa leikkaa vain tahran alue mukaan. Käytä muovikäsineitä tai laita puhtaat muovipussit käsiesi päälle.

Uskottomuustesti on aika rankka toimenpide, ja se tulisi tehdä vain silloin, kun ei ole muuta vaihtoehtoa. Useimmissa uskottomuustestitapauksissa emme ole löytäneet mitään epäilyttävää.

Yhteistyölaboratoriomme DNA Diagnostics Center (DDC) on Yhdysvaltojen luotetuin laboratorio, joka tekee yli 75 % kaikista yksityisistä isyystesteistä Yhdysvalloissa. DNA-testimme tehdään DDC:n Dual Process™ -menetelmällä, mikä tarkoittaa, että kaikki näytteet ajetaan kahdesti 100 % varmuuden takaamiseksi. DDC on korkeimpien standardien (AABB ja ISO 17025) mukaan sertifioitu laboratorio luotettavuuden takaamiseksi. Täältä näet luettelon kaikista heidän sertifikaateistaan.