Isyystesti

Alkaen 149 

Isyystesti kertoo, onko mies lapsen biologinen isä vai ei. Testiin riittää vain oletetun isän ja lapsen näytteet, mutta myös äidin näyte sisältyy hintaan.

Äidin näytettä ei voi vaihtaa toisen henkilön näytteeseen ilman lisämaksua.

Testipakkaus 2 henkilölle + äidille (valinnainen)
Ilmainen toimitus
Toimitus 1-3 arkipäivässä
Käsittelyaika 5-8 arkipäivää
Ei ole oikeudessa pätevä testi, kun näytteet otetaan omatoimisesti kotona

Kuvaus

Takaamme vähintään 99,999 % tarkkuuden, jos molemmat vanhemmat testataan yhdessä lapsen kanssa. Jos vain isä ja lapsi testataan, takaamme vastauksen vähintään 99,9 %:n tarkkuudella. Jos isä suljetaan pois biologisena isänä, eli isä ei voi olla lapsen isä, tulos on 100 % varma riippumatta siitä, onko äiti testattu vai ei. Ainoat poikkeukset yllä oleviin lukuihin ovat ne erittäin harvinaiset tapaukset, joissa on tapahtunut mutaatio tai oikea biologinen isä on läheistä sukua testattavaan isään.

Jos haluat, että testipakkaus jaetaan ja lähetetään kahteen tai useampaan eri osoitteeseen, tilaa Jaettu testipakkaus -lisäosa ja anna lisäosoite maksun yhteydessä. Hinta 10 EUR lisäosoitetta kohden. Testipakkauksen lähettäminen yhteen osoitteeseen sisältyy kaikkien DNA-testiemme perushintaan.

Yhteistyölaboratoriomme DNA Diagnostics Center (DDC) on Yhdysvaltojen luotetuin laboratorio, joka tekee yli 75 % kaikista yksityisistä isyystesteistä Yhdysvalloissa. DNA-testimme tehdään DDC:n Dual Process™ -menetelmällä, mikä tarkoittaa, että kaikki näytteet ajetaan kahdesti 100 % varmuuden takaamiseksi. DDC on korkeimpien standardien (AABB ja ISO 17025) mukaan sertifioitu laboratorio luotettavuuden takaamiseksi. Täältä näet luettelon kaikista heidän sertifikaateistaan.