Raskauden aikainen isyystesti

Alkaen 1.390 

Isyys voidaan määrittää luotettavasti ja turvallisesti myös ennen kuin lapsi on syntynyt DNA Diagnostics Centerin (DDC) Certainty™ Non-Invasive Prenatal Paternity Test -testillä.

Raskaudenaikainen isyystesti on täysin turvallinen sekä äidille että lapselle, koska lapsen DNA:ta saadaan äidin verestä. Tarvitsemme vain verinäytteen äidiltä ja vanupuikolla otetun näytteen oletetulta isältä. Testin voi tehdä raskausviikosta 9 alkaen (sikiön 7. viikko). Testi voidaan tehdä vain yhden sikiön raskaudessa. Verinäytteenotto ei sisälly hintaan, vaan se tulee varata omatoimisesti esimerkiksi kätilön tai terveyskeskuksen kautta. Voit soittaa meille ja kysyä lisätietoja.

Ilmainen toimitus
Toimitus 1-2 arkipäivässä
Kuljetus laboratorioon FedExillä 2-4 arkipäivässä
Analysointiaika 7 arkipäivää (lisämaksusta 3 arkipäivää)
Lisävalintana sukupuolen määritys

Kuvaus

Raskauden aikainen isyystesti

Ohjeet
Verinäyte tulee ottaa lääkärin, sairaanhoitajan, kätilön tai muun verinäytteen ottamiseen valtuutetun henkilön toimesta. Verinäytteen ottaminen ei sisälly hintaan, vaan se tulee varata erikseen. Jos testi tehdään liian aikaisin raskauden alussa, äidin verenkierrossa ei välttämättä ole vielä tarpeeksi sikiön DNA:ta tuloksen saamiseksi.

Testin voi tehdä raskausviikosta 9 alkaen (sikiön 7. viikko).
Testin voi tehdä vain yhden sikiön raskaudessa.
Testiä ei voida tehdä henkilöille, joille on tehty luuydin- tai kantasolusiirto. Yli viikon vanhemmat verensiirrot eivät vaikuta tulokseen.
– Ylimääräisten oletettujen isien näytteet tulee tilata ja toimittaa samaan aikaan äidin verinäytteen kanssa.
Tämä testi ei anna tietoa sairauksista tai kromosomipoikkeavuuksista.

Kuljetus
Lähetämme testipaketin lähimpään Postin palvelupisteeseen. Toimitus kestää normaalisti 1-3 arkipäivää Suomen sisällä.

Lähetät näytteet suoraan laboratorioon Yhdysvaltoihin FedExillä, joka noutaa näytteesi mistä tahansa valitsemastasi osoitteesta. Kaikki toimitukset ovat pikakuljetuksia ja sisältyvät hintaan. Kuljetus kestää tavallisesti 2-4 arkipäivää. Analyysi kestää laboratoriossa 7 arkipäivää (lisämaksusta 3 arkipäivää).

Palautus- ja peruutusoikeus
Sinulla on oikeus peruuttaa testaus niin kauan kuin näytteitä ei ole lähetetty laboratorioon. Etämyynnissä on voimassa 14 päivän palautusoikeus, minkä jälkeen veloitamme 50 euron käsittelykulun, joka vähennetään hyvityksestä.

Laboratorio
Testi tehdään DNA Diagnostics Centerin (DDC) laboratoriossa, mutta testin on kehittänyt kalifornialainen Natera. DDC on AABB- ja ISO 17025 -sertifioitu laboratorio korkean luotettavuuden takaamiseksi. Täältä näet luettelon kaikista heidän sertifikaateistaan.